Ga naar de inhoud
Home » Present in vriendschap te gast bij De Turfvaart

Present in vriendschap te gast bij De Turfvaart

  • door

Present in Vriendschap geeft aandacht aan eenzame mensen in Etten-Leur. Dat doen we door een op een contact en het organiseren van bijeenkomsten en activiteiten.

Op zaterdag 1 oktober stond een lunch op het programma bij Paviljoen De Turfvaart. Dit in het kader van de week van de eenzaamheid.
Met 90 mensen waren we te gast op deze mooie locatie. Deze keer waren ook mensen van buiten Present van harte welkom. Zo kon men kennis maken met onze doelgroep.
We begonnen de middag met een optreden van line dance groep de Coopjes. Zij lieten zien dat het toch echt niet zo gemakkelijk is met al die pasjes gelijkmatig op de muziek.
Daarna konden we volop genieten van de geweldig verzorgde en lekkere uitgebreide lunch.
Na de lunch maakte El Pio popvocals hun entree en zij lieten horen dat een popnummer ook op een andere manier heel mooi uitgevoerd kan worden.
Als afsluiting zorgde DJ Ton dat de beentjes van de vloer gingen. Zelfs onze oudste gast van 94 jaar stond op de dansvloer.
Wat is het toch mooi om te zien dat onze mensen hiervan zo kunnen genieten.
Dit alles zorgde voor een zeer geslaagde middag.
Bedankt Yolanda, Ton en crew voor de goede verzorging.

Als u denkt Present in Vriendschap is ook iets voor mij of u kent iemand die zich bij ons wilt aansluiten, neem dan gerust contact met ons op via presentinvriendschap@gmail.com; www.presentinvriendschap.nl; tel. 0619393973

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *