Ga naar de inhoud
Home » Voor het eerst een museumbezoek in Breda

Voor het eerst een museumbezoek in Breda

  • door
Dat het vorige week de week van het museum was wisten ze bij Present in Vriendschap ook.
Met ruim 40 mensen, bezochten ze het Stedelijk Museum in Breda. 
 
Present in Vriendschap, biedt al ruim 9 jaar aan veel mensen een luisterend oor. 
Vrijwilligers komen op bezoek, drinken samen een kopje koffie, hebben een goed gesprek maar geven vooral aandacht. Soms gaan ze er samen tussenuit, even naar het centrum lopen, of een tuincentrum bezoeken. Een aantal keren bij jaar organiseert de Present in Vriendschap ook een groter uitstapje of gezellige middag. 
 
Een museum bezoek stond nog nooit op de lijst, maar de belangstelling was groot. Veel mensen kwamen nooit in het museum en genoten dan ook extra van de tentoonstelling van de Nassaus, de prachtige kleding van vroeger tot nu, de werken van Jan Taminiau en bijzondere schilderijen van Oekraïense kunstenaars werden ook uitvoerig bekeken.
 
Vrijwilligers namen rollators en deelnemers mee en behalve het bezoeken van de tentoonstelling ontbrak het niet veel gezelligheid, nieuwe kennismakingen en aan koffie en gebak. 
 
Ben jij teveel alleen, of ken je iemand, die ook graag een vrijwilliger op bezoek krijgt, meld je dan aan en dan komen we op bezoek voor een kennismaking. Ben jij nog fit en gezond en wil je ook graag vrijwilliger worden bij Present in Vriendschap, meld je dan aan. Bel naar : 06- 83044437   of naar 06- 19393973

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *