Verslag: Teammiddag

      Geen reacties op Verslag: Teammiddag

Onze jaarlijkse teammiddag op 28 september was weer heel gezellig en leerzaam. Na een heerlijke lunch aan lange tafels zijn we met elkaar aan de slag gegaan. Omdat we dit jaar weer een aantal nieuwe presentwerkers hebben mogen verwelkomen hebben we eerst een kennismakingsspel gedaan. Aan de hand van een vraag heeft iedereen wat meer vertelt over zichzelf. Al snel ontstond er een gezellige en geanimeerde sfeer. Naast hele serieuze onderwerpen die gedeeld werden was er ook tijd om met elkaar te lachen.

Daarna zijn we in groepjes uit elkaar gegaan en zijn we met elkaar in gesprek gegaan over Present in Vriendschap. Aan deze opdracht was een spelelement verbonden. Mede door het spelelement werd er gedreven en enthousiast gewerkt.

Als laatste onderdeel van de middag heeft Madeleine Timmerman een voordracht gegeven over de Presentie theorie. Voor allen een heel herkenbaar en waardevol verhaal dat door Madeleiene met verve werd gebracht. Onder het genot van een gezonde smoothie hebben we samen met het bestuur de gezellige middag afgesloten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *