Present in Vriendschap organiseert een etentje

Gedurende het jaar organiseren we een aantal gezellige activiteiten waar onze presentvragers met hun vrijwilligers (presentwerkers) voor worden uitgenodigd. Op 15 november heeft “Present in Vriendschap” een avondje uit met een etentje georganiseerd bij Het Witte Paard.

Naast een op een aandacht die onze presentwerkers (vrijwilligers) geven, vinden we het belangrijk dat we mensen met elkaar in contact brengen. Afgelopen donderdag is dat zeker gelukt. We waren met een groep van 35 gasten waaronder een aantal nieuwe presentvragers en werkers. Onder het genot van een heerlijke maaltijd en een drankje heeft iedereen genoten van het gezellig samen zijn. En de jarige onder ons is in volle borst toegezongen!

We hebben de maaltijd die goed in de smaak is gevallen, afgesloten met een kopje koffie en thee. Bij het afscheid nemen heeft het organiseerde team veel complimenten en bedankjes gekregen. “Wat was het gezellig zo met elkaar” “Ik heb een paar nieuwe mensen leren kennen waarmee ik binnenkort een kopje koffie ga drinken”. “Ik heb er van genoten en ik vind het zo fijn dat ik bij Present in Vriendschap ben”.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *