Present in Vriendschap op bezoek bij de Menmoerhoeve

Week van de eenzaamheid

Present in Vriendschap op bezoek bij de Menmoerhoeve

Eindelijk was het dan zover, dat mensen van Present in Vriendschap elkaar weer konden ontmoeten. De locatie bij de Menmoerhoeve en de prachtige zonnige dag, maakten het tot een groot succes. Ruim 60 mensen kwamen met de fiets, de taxi of werden meegenomen door hun vrijwilliger.


Wat was iedereen blij om elkaar weer te zien. Vorig jaar viel de geplande feestelijke dag, door de aangescherpte regels, in het water.  Maar nu kon het inmiddels al  6-jarige bestaan worden gevierd.
Met een heerlijke lunch aan het begin van de middag, zat de sfeer er meteen in. Een tocht met de huifkar, een lekker glaasje en uitgebreide gesprekken, maakte het geheel tot een feestelijke dag.


“Dit wil ik volgende week, wel weer “ klonk er. Veel bedankjes en lieve woorden, kreeg de organisatie, die al 6 jaar actief is, voor mensen die zich alleen voelen. Het mooie van zo’n middag is, dat er ook nieuwe onderlinge contacten tot stand komen. De sfeervolle en gemoedelijke omgeving, zowel binnen als buiten op het terras dragen daar goed aan bij.


Present in Vriendschap groeit nog steeds. Ruim 30 vrijwilligers en 70 mensen doen een beroep op deze Stichting. Zo’n 50 mensen worden wekelijks bezocht en vriendschappen ontstaan vaak voor lange tijd. Kopjes koffie, kleine uitstapjes, een luisterend oor, even meedenken, misschien een helpende hand, dit alles hoort erbij.
Heb jij nog tijd, om ook één van onze mensen te bezoeken en een luisterend oor te zijn, laat dan iets van je horen. Wij zijn blij met elke nieuwe vrijwilliger.


Bent u alleen en heeft u behoefte aan zo’n vrijwilliger laat dan ook van u horen, dan komen we kennismaken en proberen een goede match te vinden.
Wordt u enthousiast over onze werkzaamheden en kunt u ons financieel ondersteunen neem dan contact op met het bestuur.


Wordt u nieuwsgierig kijk dan op de website. Sinds vorige jaar hebben we ook een nieuwsbrief, die u digitaal kan ontvangen.


www.presentinvriendschap.com.   telefoon: 06-19393973

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *