Present in Vriendschap neemt deel aan NLdoet

Present in Vriendschap geeft aandacht aan eenzame mensen in Etten-Leur. Dat doen we door een op een contact en het organiseren van bijeenkomsten en activiteiten.

Ook dit jaar heeft Present in Vriendschap een activiteit voor haar mensen georganiseerd t.b.v. NLdoet. Vorig jaar werd een lunch bereid en bezorgd, die erg in de smaak viel. Dit jaar is door de werkgroep van NLdoet gekozen voor een “Lentebode” in de vorm van een bloemstukje.

Met 30 vrijwilligers is bij de Smeltkroes onder het genot van een bakje koffie of thee voor ruim 60 mensen een mooie creatie gemaakt. De vrijwilligers lieten zich hierbij van hun beste kant zien en er heerste een gezellige sfeer. Daarna zijn deze creaties bezorgd bij onze mensen die zich hiervoor hadden aangemeld. Wat ons betreft is het weer een geslaagde actie. Heel veel dank aan alle vrijwilligers. Ook erg veel dank aan Tit bloemen en planten en Dora van de Smeltkroes voor hun bijdrage in dit geheel.

Als u denkt Present in Vriendschap is ook iets voor mij of u kent iemand die zich bij ons wilt aansluiten, neem dan gerust contact met ons op via presentinvriendschap@gmail.com; www.presentinvriendschap.nl; tel. 0619393973

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *