Present in Vriendschap bezoekt De Achtertuin

      Geen reacties op Present in Vriendschap bezoekt De Achtertuin

Op 13 en 27 augustus waren de mensen van Present in Vriendschap uitgenodigd door  De Achtertuin voor een gezellig samenzijn.

Men had er  zin in om na de laatste keer, alweer een jaar geleden, elkaar te ontmoeten.  Er waren verschillende nieuwe gezichten en zo konden we kennis maken met elkaar. Wat genoten onze mensen van elkaar en de tuin die ieder jaar steeds mooier wordt. Deze tuin is een plaatje om te zien en wordt goed onderhouden door  de vrijwilligers  van Lian Baremans. De weergoden waren goedgezind op deze middagen en de gastvrouwen zorgden  dat het aan niets ontbrak.

Onlangs  kwam ons ter ore dat er een herdenkingsplaatje bij het babbelbankje van Jan Monden was geplaatst. Hij was de oprichter van Present in Vriendschap. Zijn vrouw Ria was de eerste middag ook aanwezig en samen met Lian heeft ze het herdenkingsplaatje bewonderd.  Ze was mede door de mooie tekst erg ontroerd.

Lian en crew bedankt voor de gastvrijheid.

Heeft u ook zin en tijd om deel te nemen of heeft u behoefte aan wat gezelligheid, laat dan van u horen. Wij maken graag met u kennis en onder het genot van een kopje koffie luisteren we naar uw verhaal. kijk eens op onze website www.presentinvriendschap.nl; tel.0619393973; presentinvriendschap@gmail.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *