Nieuws

Uitgelicht nieuws

Etten-leur voor Elkaar

Gelukkig zijn in deze barre tijden veel mensen actief die anderen willen helpen. Een mooi voorbeeld hiervan is ‘Etten-Leur Voor Elkaar’. Zij zijn te bereiken op werkdagen van 9.00 uur tot 17.00 uur.

Telefoon: 076-5016450
Website: www. etten-leurvoorelkaar/coronahulp.

Verslag mini-sympsium ‘Geraakt door eenzaamheid’
Eenzaamheid is een groot maatschappelijk thema en heeft betrekking op jong en oud. Op 2 oktober 2019 heeft Present in Vriendschap het initiatief genomen om tijdens de landelijke “Week tegen Eenzaamheid” een mini-symposium te organiseren.

Present in Vriendschap bezoekt het Arboretum in Kalmthout
Op deze heerlijke zonnige vrijdagochtend zijn we met meerdere auto’s naar Kalmthout gereden. De jassen en vestjes uit en na ruim een half uurtje rijden arriveerden we bij het Arboretum. We waren met 18 personen en begonnen we op het terras met kennismaken.

Present in Vriendschap bezoekt klompenmakerij
Het eerste uitje in 2019! Nu het weer beter wordt is het tijd om er op uit te gaan. Op 5 april worden we ontvangen door Wim en Trees van de Klompenmakerij.

Bekijk ook eens onze Facebookpagina!

We gaan voor Het Appeltje van Oranje!
Wij zijn door het Oranjefonds benaderd om mee te dingen naar een “appeltje”. Wout en Marion hebben ons daarbij geholpen. En nu maar afwachten of we subsidie krijgen voor 2019. Fingers crossed!