Professionals

Voor Present in Vriendschap zijn intermediairen en professionals in de zorg van groot belang. Zij zijn belangrijke schakels tussen de presentvragers (mensen die -dreigen te- vereenzamen) in Etten-Leur.
Denk hierbij onder andere aan een WMO medewerkers, wijkwerkers, wijkzusters, praktijkondersteuners, maatschappelijk werkers, GGZ-Medewerkers maar bijvoorbeeld ook jeugdprofessionals. Met name deze intermediairen zijn belangrijk bij het contact leggen met mensen die (dreigen te) vereenzamen.

U bent intermediair of professional
Present in Vriendschap is er voor iedereen in Etten-Leur die zich (mogelijk) eenzaam voelt. Wij zullen in gesprek gaan met de presentvrager en brengt hem of haar met een vrijwilliger in contact.
Wij letten hierbij niet alleen op de beschikbaarheid van de vrijwilliger, maar ook of er de zogeheten “klik” is tussen de presentvrager en vrijwilliger.

Activiteiten met de vrijwilliger
Van een goed gesprek tot nieuwe sociale contacten. Wij vragen de vrijwilliger enkel een luisterend oor te bieden. De vrijwilliger is vrij in het besteden van de tijd met de presentvrager.

Contact met Present in Vriendschap
Denkt u dat Present in Vriendschap iets kan betekenen voor (een van) uw cliënten? Dan komen wij graag met u in contact. 

Via onderstaand contactformulier kunt u uw gegevens achterlaten. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

luisteren