Eenzaamheid

Present in Vriendschap geeft aandacht aan iedereen die zich wel eens eenzaam voelt. Wij bieden een luisterend oor en een goede gesprekspartner. 

Met onze vrijwilligers staan wij klaar voor iedereen die zich wel eens eenzaam voelt of behoefte heeft aan een nieuw contact. Onze vrijwilligers hebben tijd en aandacht die ze graag willen delen. 

Voelt u zich eenzaam?

Present in Vriendschap vindt het belangrijk dat alle mensen in Etten-Leur zich prettig voelen in de maatschappij. Present in Vriendschap helpt en ondersteunt hierbij. Als u zich wel eens eenzaam voelt of behoefte heeft aan een nieuw contact, komen we graag met u in contact. 

Hoe werkt Present in Vriendschap?

Wanneer u zich aanmeldt bij Present in Vriendschap, krijgt u een intakegesprek met een vrijwilliger. Zij zal met u uw vraag, wens en behoefte doorspreken en op basis daarvan een match maken met een van onze presentwerkers (de vrijwilligers). 

Wanneer er een match met een vrijwilliger gevonden is, zal er een kennismakingsgesprek plaatsvinden, om te kijken of er een klik is tussen u en de vrijwilliger.

Via onderstaand contactformulier kunt u direct een intakegesprek aanvragen.