Nieuwjaarsbijeenkomst

      Geen reacties op Nieuwjaarsbijeenkomst

Present in Vriendschap opent feestelijk het nieuwe jaar!

Op zaterdag 19 januari kijkt Present in Vriendschap op een feestelijke manier vooruit naar 2019. Na een mooi jaar waarin we als organisatie gegroeid zijn hopen we dit jaar op nog meer vrijwilligers die ons komen versterken. Met meer vrijwilligers kunnen we nog meer mensen bezoeken en met vriendschap en aandacht blij maken.

Present in Vriendschap is in 2015 gestart vanuit een burgerinitiatief en is dé vrijwilligers organisatie die in Etten-Leur eenzame mensen bezoekt en daardoor probeert het verschil te maken voor deze groep.

Steeds meer mensen die een luisterend oor nodig hebben nemen de stap om contact op te nemen met onze stichting. Onze vrijwilligers bieden een luisterend oor met echte aandacht, drinken samen een kopje koffie of gaan er samen op uit. We kijken dan ook terug op bijzondere ontmoetingen en contacten die ontstaan zijn afgelopen jaar.

Bent u degene,  die ook behoefte heeft aan wat meer contact, een nieuwe vriendschap, of ben jij die vrijwilliger die voor anderen het verschil wilt zijn? We nodigen u dan van harte uit voor onze gezellige nieuwjaarsbijeenkomst. Met een hapje, drankje en een leuk optreden van een top-jongleur belooft het een gezellige middag te worden.

Plaats: Wijkcentrum De Vleer   Kraanvogel 22
Tijd: 13.30 – 16.30 uur

Wilt u er bij zijn stuur een mail voor 16 januari naar:
presentinvriendchap@gmail.com of bel naar 06-19393973

Namens de werkgroep en het bestuur een goed en gezond 2019!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *