Verslag Line dance middag

      Geen reacties op Verslag Line dance middag

Op 6 oktober hebben we een gezellige line dance middag gehad aan de Korte Brugstraat. Bij binnenkomst werden we vriendelijk onthaald met gebak, koffie/ thee.

Door de bekende line-dance muziek en de gezellige ruimte zat de sfeer er meteen in.

We kregen dan ook veel verschillende optredens te zien. Eenvoudige dansen maar ook snelle en ingewikkelde passen werden met het grootste gemak gedanst. Iedereen was verbaasd en verrast door de verschillende dansers waarvan de meesten al aardig op leeftijd waren.  Ook dansen als de wals of tango kwamen in line dans vorm naar voren.

Bij een aantal van onze gasten kwamen dan ook veel herinneringen aan het “zelf dansen” weer terug. Na verschillende optredens werden we uitgenodigd om zelf een dansje te wagen en dat gaf veel plezier. Samen stonden we tussen de groep line dancers, die ons hielpen, de pasjes te volgen.

Dit alles onder de bezielde leiding van Carla, die al jaren les geeft.

Terwijl de ene persoon zat te kijken en genieten van het plezier van de ander voelden de dansenden onder ons  zich uitgelaten en vrolijk….. dat ze dat nog konden!

Wat later op de middag na een aantal heerlijke hartige snacks, gingen we met de hele groep een dans doen. In een grote kring, zittend op onze stoelen, kregen we les van Kees. Kees danst al jaren met ouderen. Met handen en voeten zittend op de stoel heeft iedereen genoten van deze muzikale, swingende en leuke middag!

Dank aan alle Line dancers!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *