Present in Vriendschap bezoekt het Arboretum in Kalmthout

Op deze heerlijke zonnige vrijdagochtend zijn we met meerdere auto’s naar Kalmthout gereden. De jassen en vestjes uit en na ruim een half uurtje rijden arriveerden we bij het Arboretum. We waren met 18 personen en begonnen we op het terras met kennismaken. Sommige mensen gingen voor het eerst mee met een uitstapje van Present en maakte gelijk kennis met de gemoedelijke sfeer, die er altijd is. Iedereen weet hoe het is om alleen te zijn en op deze dag zijn we er allemaal voor elkaar. De koffie en aansluitend lekkere lunch zorgde voor een goed begin.

Daarna gingen we aan de wandel door het schitterende park. Deels over verharde paden en deels over het vers gemaaide gras. Met rolstoel en een enkeling met rollator en/of stok was iedereen aan het genieten. Wandelen in een klein groepje of even heerlijk alleen maar allen genoten van al het moois. In het winkeltje en bij de plantjes was er ook genoeg te zien.

Rond half drie zaten we, om de dag samen af te sluiten aan een drankje en een lekker vruchtengebakje. Het leuke aan dit en vergelijkbare uitstapjes is, dat iedereen elkaar steeds beter leert kennen. Vriendschappen kunnen dan ook op andere dagen iets gemakkelijker opgepakt worden.

We hebben van de deelnemers enthousiaste reacties en bedankjes gekregen. “Wat een heerlijke dag was het!“

Mede door onze schenkingen kunnen we dergelijke fijne uitstapjes maken. Daar zijn we als organisatie erg dankbaar voor. Ook dank aan de 5 vrijwilligers die deze dag het vervoer geregeld hebben. Dit maakt het telkens weer mogelijk, dat we de mensen kunnen verwennen en verrassen.

Heb je ook zin om mee te helpen bij Present? Kijk dan eens op onze website www.presentinvriendschap.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *