Aandacht voor onze vrijwilligers tijdens de teammiddag!

Een keer per jaar organiseren we een bijeenkomst voor onze vrijwilligers (presentwerkers). Dit jaar zijn we op woensdag 26 september bij elkaar gekomen in de sfeervolle ruimte van de “Smeltkroes”.

De jaarlijkse middag staat in het teken van verwennen, elkaar beter leren kennen en stilstaan bij de betekenis van ons mooie initiatief. Na een kopje koffie met wat lekkers zijn we aan de slag gegaan.

Het was een heerlijke zonnige middag die uitnodigde om naar buiten te gaan. Met twee leuke kennismakings spelletjes zat de ontspannen sfeer er al lekker snel in. Daarna gingen we aan de slag met onze creatieve kunsten.

Het thema van deze middag was een echt Present thema, namelijk aandacht. Als presentwerkers zijn we altijd in de weer, om onze aandacht te richten op de presentvrager(s). Deze middag hebben we aandacht gegeven aan onszelf. Immers jezelf een beetje kennen is ook belangrijk.

Wie ben jij, waarmee voel jij je mee verbonden, waar gaat jouw hart sneller van kloppen?

Om dit te laten zien kregen we een kaal houten huisje. Met het huisje zijn we creatief aan de slag gegaan.  Met uiteenlopende materialen ( lapjes, stof, draad, papier, verf, veertjes, spijkers….. en teksten heeft iedereen er zijn of haar ‘verhaal’ van gemaakt.  De creaties waren heel divers. Het was erg leuk om te doen en te zien wat er in iemand om gaat. Sommigen namen van de gelegenheid gebruik om hun creatie toe te lichten en zo kregen we  letterlijk en figuurlijk een kijkje van binnen.

Tussendoor was er genoeg tijd om kennis te maken met de nieuwe presentwerkers, Jan en Wim die namens het bestuur aanwezig waren. We hebben genoten van de creatieve middag, de gezellige en relaxte sfeer en de lekkere hapjes!

Met dank aan Betsie en Leman voor de voorbereidingen en organisatie, en Dora van  De smeltkroes voor de hartelijke ontvangst.   

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *